Pasul 1: Alegeti pachetul

Sumar cos cumparaturi

Cosul dumneavoastra este gol.

Cloud hosting #720-24

Gazduire virtualaPachetele de web hosting reprezinta solutia optima pentru: magazine online, bloguri, site-uri de prezentare, site-uri de stiri si gazduire email. Pachetele se activeaza AUTOMAT dupa finalizarea comenzii.

Comanda Cloud hosting #720-24

Cloud VPS #720-23

Servicii vps VPS-urile sunt un pas intermediar intre solutiile shared si cele dedicate. Beneficiati de resurse GARANTATE: memorie RAM, viteza procesor si spatiu pe disc.

Comanda Cloud VPS #720-23

Inregistrare domeniu

Inregistrare domeniuInregistram domenii cu extensiile .ro, .com, .net, .org, .info, si .eu. Domeniile cu extensia .ro se rezerva AUTOMAT dupa finalizarea comenzii.

Alege orice pachet de hosting la doar 0,99 €/luna pentru primele 3 luni.

Comanda Inregistrare domeniu

Reseller gazduire #720-24

Resseler Aveti posibilitatea de a crea un numar NELIMITAT de pachete de gazduire, conturi FTP, baze SQL si adrese de e-mail.

Comanda Reseller gazduire #720-24

Certificate SSL #720-26

Certificate SSLAlege un certificat SSL de la Gazduire.ro si vei beneficia de cel mai ridicat nivel de confidentialitate si siguranta pentru site-ul tau. In plus, primesti gratuit adresa IP daca detii un pachet de hosting de la Gazduire.ro.

Comanda Certificate SSL #720-26

Servicii colocare #720-25

Printre beneficiile pachetelor de colocare se numara: conexiuni redundante de internet, UPS-uri si generatoare proprii de curent electric, mediu securizat si conditii optime de temperatura si umezeala.

Comanda Servicii colocare #720-25